PARTICULIER 2017-08-01T19:44:53+00:00
ballerina in Leuvenballerina in Leuven
make-up Leuvenmake-up Leuven
Portret MualolaPortret Mualola
zelfportret Bardtzelfportret Bardt

Portret

Hallo, ik ben Bardt en ik ben een conceptuele fotograaf. Ik richt mij voornamelijk op creatieve portretten. Voor mij écht liever geen foto’s om bij de bomma boven haar schouw te hangen, tenzij de bomma best wel een artistiek portret weet te appreciëren.

Wat je nog over mij moet weten kan je terugvinden hier op de website. Alvast kort samengevat: ik woon in Leuven maar professioneel gezien zijn geografische grenzen mij helemaal vreemd. Ik heb een voorliefde voor wat anders is en werk liefst samen met mensen die weten wat het is om een passie te hebben.

Op mijn blog kan je alles terugvinden over het leven achter de schermen van een fotograaf. Fotografie voor beginners, geek-weetjes, behind the scenes verhalen van recente shoots,… Neem zeker eens een kijkje!

Indien je zelf graag eens voor de lens wilt staan, aarzel niet mij even te contacteren.

Voor modellen en collega-artiesten die graag eens willen samenwerken: KLIK

Recente shoots

  • godox ad600 and AD200 ballerina

Ballerina | Godox AD600 & AD200

Vicky - Ballerina  

  • conceptuele fotografie dualiteit fine art België

Safi – Dualiteit

Safi - DUALITEIT Eerste week in Leuven Wat doe je wanneert je net bent verhuisd van het saaie Brasschaat naar het altijd bruisende Leuven? Yes, oude maten opbellen! "Jow David, ik wil [...]

  • bardt in Slovenia

Moni in Slovenië

Shooting a real doll Dussss, ik ben tijdens de roadtrip langs Slovenië gereden... NICE! Echt een dikke aanrader. Voor zij die nog twijfelen... Zeker doen! En passeer ook zeker en vast Bled. Gigantisch [...]

error: Bedankt om mijn IP rechten te respecteren - Bardt