Creatieve bedrijfsreportages

Mijn roots liggen vooral in de documentaire fotografie. Ik startte mijn carrière immers als huwelijksfotograaf. Het maken van een bedrijfsreportage is een logisch gevolg als eventfotograaf. Leuke en eerlijke momenten vastleggen is hier voornamelijk mijn doel.

Waarom een bedrijfsfotograaf op jouw event?

Een documentaire shoot heeft als doel een eerlijk beeld te schetsen van jouw bedrijf naar externen toe. Het biedt je klanten meer info over je aanpak, medewerkers, bedrijfsideologie en -cultuur. Ook voor intern gebruik is een bedrijfsreportage aangewezen. Je wilt “dat licht uit de hand gelopen nieuwjaarsfeest” graag toch vereeuwigd zien. Een fotograaf met ervaring in het vastleggen van de juiste momenten is een “must have” op een belangrijke dag als hét event.

Bedrijfsreportage Kinepolis – Niet schieten

Neem even een kijkje naar een recente reportage die ik mocht maken van de Avant Premiere van “Niet Schieten” voor Kinepolis. De klant wenste een blik achter de schermen, inclusief de voorbereidingen en de relaxte maar toch professionele sfeer bij de planning van het event.

Meer informatie

Er zijn enorm veel fotografen in België, dus de juiste fotograaf vinden om jullie bedrijf op een goede manier vast te leggen is geen evidentie. Ben je toch al overtuigd en zoek je een professional met ervaring, enthousiasme en een oog voor detail, bel mij gerust even op. Of nog beter: gebruik mijn contactformulier en dan contacteer ik je zo snel mogelijk. Tot dan!

Portretten

Op zoek naar een bedrijfsfotograaf om portretten van je werknemers te maken?

  • HIER kan je meer info terugvinden over portretten met een neutrale achtergrond
  • HIER kan je meer info terugvinden over persoonlijke portretten