Portretten van je medewerkers op een neutrale achtergrond

Voor het maken van een groot aantal foto’s van al je medewerkers is werken met een neutrale achtergrond aangewezen. Het biedt de kans om op een snelle manier een consistente fotoreeks te maken van alle personeelsleden. Bovendien kan dit alles in jouw bedrijf gebeuren.

Waarom een neutrale achtergrond

Deze soort van foto’s zijn ideaal voor het opmaken van een organogram, interne facebook of LinkedIn foto’s. Afhankelijk van de huisstijl wordt de kleur van de achtergrond bepaald. Zowel standaard wit of grijze achtergronden als kleurrijke zijn dus mogelijk.

Concreet

Voor de portretfoto’s met een neutrale achtergrond werken we op locatie. Concreet betekent dit dat we gebruik maken van een mobiele fotostudio. Het enige wat jouw bedrijf dient te voorzien is een ruimte waar rustig geshoot kan worden. Achtergronden, flitsen en andere benodigdheden nemen we mee. Een uur voor aanvang wordt de studio opgesteld. Afhankelijk van het project werken we met meerdere fotografen. Ook is er de optie dat, wanneer een werknemer gefotografeerd is, de foto onmiddellijk getoond en geselecteerd kan worden. Indien gewenst kan er een een make-up artieste aanwezig zijn op de set.

Standaard witte achtergrond

Verhalende portretten

Karakterportret

Andere bedrijfsfotografie

  • Op zoek naar een eventfotograaf om jouw bedrijfsfeest vast te leggen? KLIK
  • Toch meer fan van persoonlijke bedrijfsportretten? KLIK